O firmă coreană a donat aparatură de termomasaj pentru căminul de bătrîni din Noua



O firmă coreană, producătoare a unor dispozitive de termomasaj, a donat, vineri, aparatură în valoare de 18.000 lei pentru Căminul pentru Persoane Vîrstnice din cartierul Noua. Beneficiara sponsorizării, care constă într-un dispozitiv de termomasaj (pat) în valoare de 17.784 lei cu TVA, este Direcția de Servicii Sociale Brașov. Sponsorul este firma producătoare a dipozitivului, prima companie din lume de dezvoltare, producție și distribuție a dispozitivelor de termomasaj. Dispozitivul donat folosește principiile medicinei alternative (masaj, presopunctură) avînd ca efect calmarea durerilor coloanei vertebrale și ale diverselor părți ale corpului. Patul, care va putea fi utilizat de către beneficiarii DSS, la Centrul de îngrijire socio-medicală Sf. Nicolae, a fost oferit în mod oficial de către reprezentanții sponsorului în cadrul unui eveniment la sediul instituţiei de pe str. Gladiolelor.
„Este foarte utilă pentru noi această donaţie, pentru că ne gîndim la beneficiile pentru persoanele vîrstnice şi cele cu handicap, cei care vor beneficia de acest aparat şi sînt convinsă că o să ne fie de folos. Dorim în continuare să le oferim servicii pe măsura nevoilor lor“, a spus Anca Giţeiu, director general adjunct al DSS Braşov.
„Sperăm ca prin donaţia de astăzi să ajutăm la îmbunătăţirea stării de sănătate a persoanelor vîrstnice din Braşov. Aceasta ar fi cea mai mare mulţumire a noastră“, a spus Shim Jungwoom, preşedintele filialei din România a companiei. 
Compania face donaţii în fiecare an în toate ţările şi oraşele unde are filiale, iar anul acesta a venit şi rîndul Braşovului, care are sediul pe Str. M. Kogălniceanu. În România, compania este prezentă în 16 oraşe.

Comentarii